LuovaSielu

intuitiiviset maalaustuokiot

Palautetta maalaustuokiosta

"Wau mikä vapauttava kokemus- ei tarvinnut osata maalata ja rohkeus "antaa palaa" väriä, fiiliksiä, pintoja, muotoja- sitä oikein itsekin ihmetteli mistä tämä luovuus syntyi :)" -Marita

 

"Olipa mahtava löytää oma luovuus ja uusi ulottuvuus itsestään. Intuitiivinen maalaaminen on niin rentouttavaa ja vapauttavaa. Suosittelen." -Sirpa

Tule maalaamaan intuitiostasi käsin

LuovaSielu järjestää intuitiivisia maalaustuokioita pienille ryhmille. Tämä tarkoittaa sitä, että pääset käyttämään värejä luovasti, intuitiivisesti ja ilmaisemaan sitä kautta erilaisia tunteita. Intuitiivinen maalaaminen on keino päästää kuormittavista asioista irti ja vapautua. Sinulla ei tarvitse olla minkäänlaista kokemusta maalaamisesta ja saatat yllättyä miten luova ja rohkea oletkaan.

 

Soitan maalaustuokion aikana äänimaljoja ja muita soittimia, jotka auttavat sinua intuition ja luovuuden äärelle.

 

Moni sanoo, ettei ole luova tai taiteellinen, mutta mielestäni luovuus on meissä kaikissa. Ja kaikilla on siihen oikeus. Minä taas haluan antaa sinun luovuudelle mahdollisuuden maalaustuokioiden kautta. Tärkeää on oikeanlainen ympäristö, luovuuden energia ja kannustava ilmapiiri ja toimitilani onkin suunniteltu juuri tätä varten. Vaikka sinusta ei tulisi intohimoista taidemaalaria, nämä tuokiot voivat esimerkiksi antaa sinulle rohkeutta ja vapautumista kuormittavista tunteista, lisätä luovaa ja intuitiivista ajatteluasi, tuoden iloa ja inspiraatiota sekä energiaa. Intuitiivinen maalaaminen saattaa aukaista sellaisia kanavia, joiden avaaminen auttaa sinua eteenpäin jossain toisessa asiassa.

 

Maalaustuokioon on hyvä pukeutua rentoihin ja sellaisiin vaatteisiin, joihin maalin tipahtaminen ei haittaa. Villasukat ovat myös oiva lisä.

 

  • Intuitiivinen maalaustuokio aikuisille pienryhmässä (3 h) hinta 149 €/hlö 
  • Intuitiivinen maalaustuokio aikuinen&lapsi pienryhmässä (3 h) hinta yhteensä 179 €         (lapsi 5-12 vuotta)

 

Hintaan kuuluu maalaustarvikkeet, kahvi, tee, vichy, mehu ja pieni makea. Hinnat sis. alv 24%.

Järjestettävien maalaustuokioiden ajankohdat löydät Tapahtumat ja varaukset -välilehdeltä, jota kautta pääset myös nettiajanvaraukseen.

 

Voit myös tilata minulta maalaustuokion:

  • ainoastaan sinulle itsellesi
  • omalle ystäväporukalle
  • tiimille

 

Mikäli tilaat maalaustuokion ja tuot itsesi lisäksi vähintään kolme ystävääsi mukana, on hinta silloin 125 €/hlö.

 

Olethan minuun erikseen yhteydessä, mikäli haluat tilata omalle porukallesi maalaustuokion.