LuovaSielu

tapahtumat ja varaukset

Aukioloajoista ja toiminnasta

LuovaSielu järjestää maalaustuokioita pienille ryhmille ja tekee erilaisia hoitoja. LuovaSielun toimitiloissa on ns. jatkuva taidenäyttely eli taidetta voi aina tulla katsomaan liikkeen ollessa avoinna.

 

Silloin kun tiloissani on ajan varannut asiakas/asiakkaita, liikkeen ovi on kiinni. Haluan varmistaa, että jokainen asiakas saa täyden keskittymiseni käyttäessään palvelujani. Kun asiakkaita ei ole ja olen paikalla, ovi on avoinna. Aukioloajat siis vaihtelevat.

 

Ilmoitan tällä sivulla erikseen tilanteista, jolloin liike on esimerkiksi koko päivän avoinna tai sellaisista tapahtumista, joihin ilmoittaudutaan erikseen.

 

Korona-aikana pienryhmätapahtumissa max. osallistujamäärä on 4 hlöä ja näihin paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Voit myös aina varata ajan pelkästään omalle porukallesi, jolloin kontaktit lähipiirisi ulkopuolelle jäävät vähäisemmäksi. 

 

 

Varaukset -painikkeesta pääset LuovaSielun nettiajanvaraukseen (Slotti).

 

Mikäli haluat varata omalle porukallesi intuitiivisen maalaustuokion tai vaikkapa meditaation, olethan suoraan yhteydessä sielusiviestit@gmail.com tai 050 440 8390

LuovaSielun intuitiivisen taiteen myyntinäyttely Porvoossa

 

Näkyväksi -taidenäyttely esillä Aatos Galleriassa Porvoossa huhtikuun loppuun https://aatosgalleria.fi/