LuovaSielu

thetahealing®

Mitä on ThetaHealing?

ThetaHealing® menetelmä on meditaatiotekniikka ja harjoitusmetodi mielelle, keholle ja oikeastaan kaikelle energialle. Menetelmän avulla voidaan nopeasti löytää syyt rajoittaville uskomuksille ja tunteille sekä vapautua niistä. 

 

ThetaHealing® ja ThetaHealer® ovat THInK:n rekisteröimiä tuotemerkkejä. Lisää tietoa löydät https://www.thetahealing.com

 

Meillä kaikilla on erilaisia uskomuksia, tunteita, pelkoja, haasteita ihmissuhteissa, tiettyjä toistuvia tapoja reagoida ja monesti myös traumoja. Edellä mainitut asiat voivat rajoittaa elämäämme siten, ettemme välttämättä pysty tekemään kaikkia niitä asioita, joita oikeasti haluaisimme. Emme myöskään välttämättä tiedosta, miksi tunnemme tai käyttäydymme tavalla, joka pitää meitä paikallaan tai aiheuttaa pahaa oloa. Rajoittavat uskomukset voivat olla peräisin lapsuudesta, mutta yhtä hyvin niitä on saatettu saada esimerkiksi geneettisesti. Syitä voi olla muitakin.

 

Ihminen voi kokea ettei pysty antamaan tai vastaanottamaan rakkautta. Hän ei välttämättä tiedä tai ole koskaan oppinut miltä rakkauden kuuluisi tuntua ja voi myös olla ettei hänen vanhempansakaan ole tiennyt. Tällainen tilanne rajoittaa elämää aika tavalla ja voi olla vaikeaa esimerkiksi muodostaa rakkaudentäyteistä parisuhdetta.

 

Oikeastaan kaikki on energiaa ja tämä tarkoittaa myös sitä, että asioihin voidaan vaikuttaa energian kautta. ThetaHealerin tehtävänä on ohjata hoitotilanne Theta-aivotaajuudelle, jolloin päästään selvittämään asiakkaan haastetta alitajunnasta kysymällä erilaisia haasteeseen liittyviä kysymyksiä. Kysymysten kautta saadaan selvitettyä juurisyy esimerkiksi rajoittavalle uskomukselle. Tämän löydyttyä voidaan tuo uskomus poistaa tai ratkaista ja alitajunnalle voidaan opettaa tilalle sellaisia asioita, joista on asiakkaalle hyötyä. ThetaHealing® menetelmä on turvallinen ja asiakas vastaanottaa hoidon aikana ne asiat mitä hän itse haluaa ja mihin on antanut luvan.

Hoidot ja hinnat

Voit varata yksittäisen hoitokerran tai hoitosarjan. Mikäli haluat ensin ainoastaan kokeilla ThetaHealing -hoitoa, kannattaa varata yksittäinen hoitokerta. Hoitosarjaa suosittelen, mikäli sinulla on useampia asioita käsiteltävänä. Näissä tilanteissa voimme katsoa yhdessä sinulle sopivan kokonaisuuden.

 

  • ThetaHealing® -hoito/konsultaatio 1,5 h / 79 € (sis. alv 24%)
  • Hoitosarjan hintaan vaikuttaa hoitokertojen määrä ja kesto. 

 

Valmistaudun jokaiseen hoitokertaan etukäteen ja minulle on tärkeää toimia luottamuksella. Hoidot voidaan toteuttaa myös etänä.

Varaukset -painikkeesta pääset LuovaSielun nettiajanvaraukseen (Slotti).

Palautteita ThetaHealing -hoidoista

"Anniinan kyky löytää elämääni rajoittavien uskomusten syvimmät syyt ja niiden muuttaminen ovat auttaneet minua löytämään elämääni uuden suunnan. Voin aina kääntyä hänen puoleensa ja saan ohjausta ja vastauksia kysymyksiini. Lämmintä ja luottamuksellista luentaa elämääni." 

 

"Ensimmäinen kokemus Theta-Healing -hoidosta tapahtui kotonani. En tiennyt siitä mitään, joten odotuksia minulla ei ollut. Hoidon kestosta minulla ei ole mitään käsitystä sillä menin melkein heti johonkin euforiseen tilaan. Hoidon aikana minulla nousi pintaan paljon tunteita ja fyysisiä tuntemuksia. Hoidon edetessä tuntemukset muuttuivat ja lopuksi katosivat. Tilalle jäi rauha ja lämpö. Lopuksi tunsin itseni hyvin levolliseksi ja rauhalliseksi ja parin päivän ajan huomasin selkeitä muutoksia tavassa toimia ja kohdata vaikeita asioita. Olen kiitollinen, että sain kokea tämän."

Anniina

Lähdin ThetaHealing® peruskurssille alunperin hoitamaan omia rajoittavia uskomuksiani ja pelkojani. Huomasin kuitenkin kurssilla ja hoidoista saamani avun kautta, että haluan oppia lisää päästäkseni auttamaan myös muita. ThetaHealing vahvistaa intuitiivisiä kykyjä ja koska olen lapsesta asti ollut muutenkin herkkä aistimaan asioita, tunnen löytäneeni sielulleni sopivan tehtävän.  Olen suorittanut tähän mennessä neljä kurssikokonaisuutta:

 

ThetaHealing® Basic DNA Practitioner

ThetaHealing® Advanced DNA Practitioner

ThetaHealing® Dig Deeper Practitioner

ThetaHealing® True Alignment With Your Soul Purpose

ThetaHealing® Soul Mate

ThetaHealing® Manifesting and Abundance

 

Kenelle?

Jokaisella ThetaHealerilla on omat vahvuutensa. Minun tehtäväni on auttaa sinua rohkeasti kuuntelemaan omaa sydäntäsi, sieluasi ja toimimaan niiden mukaisesti.

 

Esimerkkejä tilanteista, jolloin saatat haluta apuani:

 

Olet parisuhteessa, jossa koet ettet saa ääntäsi kuuluviin tai sinun tarpeitasi ei huomioida. Sinusta saattaa tuntua ettei sinua rakasteta sellaisena kuin olet tai et koe suhteen olevan tasapainoinen.

 

Koet tekeväsi työtä tai muita asioita, jotka tuottavat sinulle negatiivista energiaa. Tiedostat ettei tuo tee sinulle hyvää, mutta et välttämättä ole keksinyt mitä sinun kuuluisi tehdä tai et uskalla tehdä tarvittavia muutoksia.

 

Huomaat olevasi alakuloinen, vihainen tai koet syyllisyyttä. Haluaisit itsetuntosi olevan parempi.

 

Tiedät, että sinusta olisi muuhunkin, mutta jokin sinua estää.

 

Sinulla on jotain pelkoja, jotka jatkuvasti stressaavat ja estävät toteuttamasta haluamiasi asioita.